Op reis met jacq

in Zuidelijk Afrika

Op reis met Jacq

Overnachten op een boerderij of in een voormalige schoolmeesters woning in een vallei in de kleine Karoo. Wakker worden van een olifant die langsloopt op weg naar de waterplaats. Een duik nemen in een waterval. Genieten van heerlijk eten in een oude wijnboerderij? Op reis met Jacq kan het allemaal!

Groetjes van Jacq is gespecialiseerd in maatwerk reizen naar Zuid-Afrika, Namibië, Mozambique en meer landen in Zuidelijk Afrika.

Jacq's werkwijze voor jouw unieke droomreis


Iedere droomreis ziet er anders uit. Waar hou je van? Cultuur, natuur, contact met de lokale bevolking of een combinatie van dit alles? Belangrijk is dat je een reiservaring krijgt die bij je past. Daarom kom ik persoonlijk langs. Ik schets de mogelijkheden, benoem de verschillende opties en ik stel vragen, heel veel vragen. Wat wil je zien, hoe wil je overnachten, wat zijn je hobby's en interesses- ik denk aan het op tijd boeken van een bijzonder restaurant-, wil je zelf rijden of geef je de voorkeur aan een chauffeur/gids? Als je met de familie reist, doe je dan alle activiteiten samen of zijn verschillende opties juist een meerwaarde voor ieders beleving. Heb je al een idee over een land? Samen bespreken we de verschillende opties en vertel ik vanuit mijn eigen ervaring. Mijn reisverhalen zorgen voor meer informatie en voorpret.

Jouw wensen staan centraal

Maatwerk voor een unieke ervaring


Na dit gesprek ga ik aan de slag met een reisontwerp en stuur ik een voorstel op maat.

Dit reisvoorstel bespreek ik weer persoonlijk en pas het indien gewenst aan. Net zolang tot het helemaal goed is voor jou!


Neem geheel vrijblijvend contact op met jacq

Ervaring van een Reis met Jacq

Met 6 vriendinnen een onvergetelijke reis gemaakt door een stukje van Zuid-Afrika. Wat een land en wat een indrukken. Vooral heerlijk dat Jacqueline ons al het geregel uit handen heeft genomen, niets fijner dan zonder zorgen op de mooiste plekjes terecht te komen.  We hebben genoten van de prachtige natuur, de rijke cultuur en niet te vergeten de culinaire hoogstandjes. Slapen midden in Kaapstad maar ook onder de overweldigende sterrenhemel van het zuidelijk halfrond in een huisje in het buitengebied. Allemaal B+B ’s van aardige mensen met verhalen over hun leven. 

Zonder gedegen kennis van een land vind je nooit al die pareltjes die Jacqueline voor ons heeft uitgekozen.

- Heidi den haan

Op reis met Jacq

Interesse in een maatwerk reis naar Zuid-Afrika, Namibië, Mozambique of andere landen in Zuidelijk Afrika? Stel samen met mij jouw unieke droomreis samen.